Sănătate

2021-09-21, 09:49:29

REGINA MARIA - prezență la dublu cu o nouă policlinică în Slatina

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își dublează eforturile pentru a fi mai aproape de pacienții săi prin deschiderea celei de-a doua policlinici în orașul Slatina. Prin acest spațiu, Rețeaua continuă expansiunea centrelor medicale în sud-vestul țării, oferind cât mai multor oameni acces la servicii medicale de înaltă calitate.

Noua policlinică REGINA MARIA Crișan, situată la intersecția dintre strada Crișan și strada Aleea Înfrățirii, reunește 7 cabinete și o sală de recoltare analize medicale, având o suprafață totală de 270 de mp. În cadrul noii policlinici, locuitorii Slatinei au acces la o echipă medicală, formată din peste 17 medici, care acoperă o gamă largă de specialități medicale: de la endocrinologie, medicină internă, dermatologie, obstetrică-ginecologie, cardiologie, urologie, gastroenterologie, diabet, neurologie, ORL, chirurgie generală, sterilizare, la oftalmologie și pediatrie. Policlinica dispune și de o sală de recoltare analize medicale. Astfel, pacienții din Slatina vor putea accesa mai ușor aceste servicii de specialitate.

Rolul noii policlinici este de a oferi pacienților din Slatina mai multe locuri pentru consultațiile și analizele necesare pentru sănătatea fiecăruia. Prevenția stă la baza sănătății și, din acest motiv, Regina Maria dorește să fie cât mai aproape de pacienți, oferindu-le cele mai bune servicii medicale și profesioniști de renume, care pun în mijlocul preocupărilor lor grija pentru oameni.  Totodată, pacienții care beneficiază de abonament Regina Maria pot accesa consultații și investigații necesare, care sunt incluse în acest pachet. Astfel, abonamentele medicale acoperă 90% din investigațiile anuale recomandate, dar și sute de consultații și investigații medicale (laborator, imagistică, radiologie), gratuit sau cu discount, în funcție de pachetul ales. Descoperirea la timp a diverselor afecțiuni reduce costurile financiare și emoționale pe care le implică o eventuală afecțiune complexă.

Slătinenii au în Regina Maria un partener de încredere care îi sprijină și îi ajută ori de câte ori au nevoie, chiar și într-un context sanitar aparte, cum este perioada pe care o traversăm. Din acest motiv, în cadrul policlinicii Crișan sunt oferite servicii medicale post-COVID. Ceea ce trebuie să știți este că aproximativ 90% din consultațiile și investigații medicale necesare post-COVID sunt incluse și în abonament, pentru cei care dețin un astfel de pachet.

„Un act medical performant presupune o infrastructură de calitate, accesibilă cât mai multor pacienți, indiferent de nevoi și regiunea în care se află. Acesta este unul dintre criteriile pe care construim împreună, definiția un sistem de sănătate modern. Obiectivul nostru este consolidarea și extinderea rețelei de unități, astfel încât să oferim pacienților noștri, din întreaga țară, cea mai bună opțiune pentru medicină de calitate”, menționează Fady Chreih, CEO al rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Primii pacienți au trecut deja pragul noii policlinici din Slatina de la 1 august. Amintim că, în prezent, rețeaua de sănătate REGINA MARIA numără 45 de policlinici proprii la nivel național și oferă acces la peste 310 clinici partenere, care completează serviciile medicale oferite pacienților.

Misiunea principală a Regina Maria este de a deservi un număr cât mai mare de pacienți și de a le fi alături atunci când au nevoie de cei mai buni medici.  


Comentarii

Redacţia

2021-09-21 09:49:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...