Comunitate

2018-03-19, 16:22:54

Reconstrucţia podului de la Găneasa, peste pârâul Valea Negrişoara, la faza de proiectare

Firma din Sibiu care şi-a adjudecat prin licitaţie construirea noului pod peste pârâul Valea Negrişoara, situat pe DN 64, în comuna Găneasa, are la dispoziţie trei luni pentru executarea proiectului.

Directorul Secţiei Drumuri Naţional (SDN) Slatina, Adrian Motorga, a declarat că după proiectare, termenul de execuţie este de nouă luni.

„Licitaţia este câştigată, avem constructorul, iar acum aşteptăm să se încălzească vremea. Constructorul are trei luni în care trebuie să facă proiectarea şi nouă luni pentru execuţie”, a afirmat Motorga.

Traficul rutier pe Drumul Național 64 a fost închis total, din 22 iunie 2017, în localitatea Găneasa, unde podul care traversează pârâul Valea Negrişoara a fost avariat de precipitațiil.

DN 64 face legătura cu județul Vâlcea, existând o singură variantă ocolitoare pe Drumul Județean 677, prin localitatea Salcia. Între timp, drumarii au realizat o variantă de ocolire provizorie pentru traficul uşor.


Comentarii

Redacţia

2018-03-19 16:22:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...