Sănătate

2020-05-18, 22:05:21

Recepţia finală a noii clădiri pentru Secţia de Psihiatrie a Spitalului Slatina, în această săptămână

Lucrările la fosta Creşă nr. 1 din Slatina, de pe strada Trandafirilor, au fost finalizate, potrivit preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu, recepţia finală urmând a fi făcută în cursul acestei săptămâni.

Marius Oprescu a declarat, în cadrul emisiunii „Reporter 24” de pe Olt Tv, că urmează depunerea documentaţiei de pentru autorizare.
Aici vor fi mutate Secţia de Psihiatrie şi Centrul de Sănătate Mintală, ce funcţioneză în prezent pe strada Drăgăneşti din Slatina.

„Clădirea fostei creşe nr. 1 este finalizată. Săptămâna aceasta urmează recepţia finală, apoi depunem decumentaţia pentru autorizarea acestei secţii. Apoi, ce este pe Drăgăneşti va fi mutat în acest corp frumos, modern”, a declarat Marius Oprescu.

După ce CJ Olt a investit şase milioane de lei, clădirea ce devenise în timp o ruină, arată acum impecabil, schimbând arhitectura zonei.

Comentarii

Redacţia

2020-05-18 22:05:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...