Agricultură

2019-09-18, 14:24:21

Puţini fermieri olteni au studii superioare în domeniul agricol. Cei mai mulţi au depus proiecte pe submăsura 6.1

Reprezentanţii Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Olt au precizat că, la nivelul judeţului, sunt puţini fermieri cu studii superioare în domeniul agricol. Acesta este şi motivul pentru care multe dintre proiectele agricultorilor olteni pierd puncte importante atunci când sunt evaluate pentru accesarea fondurilor europene.

Fermierii olteni care au studii superioare sunt o raritate. Sunt tineri care au accesat proiecte pe submăsura 6.1.

„Avem şi fermieri cu studii superioare. În special, sunt tineri fermieri care au făcut studii superioare în domeniul agricol şi care au depus proiecte pe 6.1. Nu sunt mulţi. A fost un avantaj pentru cei care au avut studii superioare şi vârsta sub 40 de ani”, au precizat reprezentanţii OJFIR Olt.

Pentru proiectele depuse pe submăsura 6.1, fermierii au primit şi câte 25 puncte pentru studii superioare în domeniul agricol.


Comentarii

Redacţia

2019-09-18 14:24:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...