Actualitate

2019-09-17, 14:53:23

Puţine imobile tranzacţionate, în judeţ. Preţul pe metrul pătrat pentru un apartament în Slatina a ajuns şi la 1.000 de euro

Conform datelor oficiale transmise de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, în august, la nivelul judeţului, au fost tranzacţionate 91 de imobile, din care 81 sunt terenuri cu sau fără construcţii. Numărul mic de imobile tranzacţionate are legătură cu preţurile tot mai mari cerute pe apartamente.

Mult mai mare a fost numărul oltenilor care au ipotecat imobilele pe parcursul lunii trecute. Astfel, 212 olteni au pus ipotecă pe terenuri extravilane sau intravilane sau apartamentele pe care le au în proprietate. Nicio ipotecă nu a fost radiată, luna trecută.
 
Surse din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Olt au precizat pentru Gazeta Noua că apartamentele în Slatina se vând cu preţuri cuprinse între 700-1.000 de euro metrul pătrat. Astfel, un apartament cu trei camere, ce are o suprafaţă cuprinsă între 60-70 de metri pătraţi, sare de 60.000 de euro, preţul final fiind stabilit şi în funcţie de îmbunătăţirile pe care le are.

Comentarii

Redacţia

2019-09-17 14:53:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...