Sport

2018-10-15, 15:59:26

Pugilista de la CSM Slatina, Alexandra Gheorghe, boxează pentru aurul european

Sportiva secţiei de box de la CSM Slatina, Alexandra Gheorghe, s-a calificat în finala Campionatului European ce se desfăşoară la Anapa, în Rusia. Pugilista pregătită de Constantin Gălbenuşe şi Liminiţa Turcin a învins-o în semifinale pe reprezentanta ţării gazde, la categoria 54 de kilograme, Alessandra Tikhonova. Slătineanca va boxa pentru aurul european pe 16 octombrie, cu irlandeza Ellie Gartland.

Pugilista de la CSM Slatina, Alexandra Gheorghe, va intra marţi, 16 octombrie, în ring pentru cucerirea aurului european. Componenta lotului naţional a reuşit să ajungă în finala Campionatului European din Rusia, la categoria 54 de kilograme, după ce a învins-o, în semifinale pe reprezentanta ţării gazde.

Slătineanca va boxa în finală cu Ellie Gartland, reprezentanta Irlandei. Alexandra Gheorghe este la primul campionat european, iar obţinerea titului continental ar reprezenta o performanţă extraordinară.

„Ar fi un lucru senzaţional să câştige medalia de aur. Bineînţeles că medalia de argint reprezintă o mare performanţă, dar întotdeauna ne dorim medaliile cât mai strălucitoare”,
a precizat Luminiţa Turcin, care se ocupă de pregătirea sportivilor de la CSM Slatina.

Comentarii

Redacţia

2018-10-15 15:59:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...