Politică

2018-01-13, 00:27:59

PSD Olt cere convocarea CExN, „ca urmare a ultimelor evenimente din partid și derulate în spațiul public”

Social-democrații din județul Olt solicită, printr-un comunicat remis Gazeta Nouă, convocarea Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD, „ca urmare a ultimelor evenimente din partid și derulate în spațiul public”.

Potrivit documentului citat, solicitarea vine „în urma consultării organizațiilor locale din județ”.

PSD Olt, reprezentată de Paul Stănescu, în calitate de președinte și Marius Oprescu,  președinte executiv, solicită de urgență convocarea Comitetului Executiv Național al PSD”, se arată în documentul citat.

Social-democrații spun că „această solicitare vine ca urmare a ultimelor evenimente din partid și  derulate în spatiul public, evenimente care au darul de a produce grave prejudicii de imagine Partidului Social Democrat”.

„PSD Olt dorește cât mai grabnic ca aceste inadvertențe să se clarifice imediat și PSD să  continue  guverneze țara așa cum electoratul a decis și dorit”, concluzionează cei de la PSD Olt.

Comentarii

Redacţia

2018-01-13 00:27:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...