Agricultură

2019-03-21, 13:51:36

Proiectele pe submăsura 6.3, ce au fost depuse de fermierii olteni în septembrie şi octombrie, evaluate de specialiştii OJFIR Olt

Specialiştii din cadrul OJFIR Olt evaluează, în această perioadă, proiectele pe submăsura 6.3 depuse de fermierii olteni în toamna anului trecut. 91 de proiecte sunt evaluate în această perioadă.

Peste 90 de fermieri din judeţ aşteaptă cu interes să vadă dacă proiectele pe submăsura 6.3, ce au fost depuse în septembrie şi octombrie, vor fi declarate eligibile. Cu alte cuvinte, vor să vadă dacă vor primi cei 15.000 de euro.

Reprezentanţii OJFIR Olt spun că aceste proiecte se află în curs de evaluare.

„În septembrie, au fost depuse 88 de proiecte, iar în octombrie trei. Toate se află în curs de evaluare. Abordăm şi octombrie în acelaşi timp, pentru că sunt puţine depuse”, a spus Letiţia Brânaru, şef serviciu în cadrul OJFIR Olt.

După ce aceste proiecte sunt evaluate, AFIR va publica raportul de selecţie pentru lunile septembrie şi octombrie.

AFIR a publicat raportul de selecţie pentru submăsura 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici", proiecte depuse în luna august. Astfel, 35 de fermieri olteni vor primi bani europeni să-şi modernizeze fermele.


Comentarii

Redacţia

2019-03-21 13:51:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...