Administraţie

2019-04-12, 11:34:42

Proiect de reabilitare a fostului Liceu de Construcţii din Slatina. Aici vor funcţiona trei instituţii din subordinea primăriei

Proiectul reabilitării curţii interioare şi căilor de acces ale fostului Liceul de Construcţii din Slatina va fi scos la licitaţie, după ce bugetul municipiului a fost aprobat, la începutul săptămânii.

Investiția este evaluată la 2,4 milioane lei, după cum rezultă din studiul de fezabilitate, iar indicatorii tehnico-economici au fost deja aprobaţi de Consiliul Local Slatina.

Se refac aleile, gardul şi se realizează două platforme din beton pentru autobuze și pentru mașinile ridicate din oraș. Astfel, curtea generoasă va căpăta un aspect mult mai plăcut și va putea fi folosită mai eficient de instituțiile care își mută sediul aici.

Accesul către imobil se va face prin trei puncte, toate porțile și gardul fiind modernizate.

Deocamdată, doar Direcția Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public, din subordinea Primărie Slatina și-a mutat birourile la etajul unu al clădirii fostului liceu. În curând, în același imobil vor funcționa și societatea de transport local Loctrans, dar și Poliția Locală Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-04-12 11:34:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...