Actualitate

2017-03-12, 14:57:58

Programările online la Înmatriculări au ajuns până în luna iulie

Proprietarii de autoturisme din judeţul Olt au luat cu asalt site-ul Prefecturii Olt şi s-au programat online pentru a-şi înmatricula maşinile, fiind epuizate rezervările până la jumătatea lunii iulie.

Potrivit site-ului Prefecturii Olt, oltenii care vor să-şi înmatriculeze autoturismele s-au programat chiar până în luna iulie, prima dată liberă fiind 14 iulie.

Aplicația pentru programarea online la Permise şi Înmatriculări a putut fi deja accesată, încă din 28 februarie, de pe pagina de internet a Instituției Prefectului - Județul Olt (www.prefecturaolt.ro), urmând ca după efectuarea programării, beneficiarii să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat.

Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat că persoanele care au făcut programare prin sistemul e-ticketing se vor prezenta în continuare la ghișeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările.

Pentru programarea on-line dosarele se vor prelua astfel: zilnic, între 8.30 - 09.30, la ghișeul nr. 2; lunea și miercurea, între 8.30 - 16.00, la ghișeul nr. 3 (ghișeu special înființat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile în relația cu solicitanții).

Introducerea noului sistem de programare online va duce la eliminarea actualului sistem, implementat chiar de la 1 februarie, de programare prin e-ticketing.

Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat că cetăţenii care nu acces la internet sau nu ştiu să folosească PC-ul se pot prezenta la sediul SPCRPCIV Olt vor fi programaţi de angajaţii serviciului.

Comentarii

Redacţia

2017-03-12 14:57:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro