Comunitate

2018-05-16, 10:20:44

Programări online pentru mai multe servicii privind permisele şi înmatriculările din Olt

Aplicația de programare on-line în sistem centralizat a fost lansată, la nivel național, pentru următoarele servicii: preschimbare permis românesc, transcriere vehicul (înmatriculat în România), autorizare provizorie (numere roșii), radiere vehicul, duplicat permis românesc, duplicat certificat înmatriculare, preschimbare permis străin.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, aplicația poate fi accesată de pe pagina de internet a Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (https://drpciv.ro/serviciu-programari-online-pas1.html) sau de pe pagina de internet a Instituției Prefectului - Județul Olt (http://ot.prefectura.mai.gov.ro/permise-auto-si-inmatriculari/).

„Pentru mai multe informații rugăm cetățenii să se adreseze lucrătorilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, la numerele de telefon 0249.410090, 0249.410104 interior 20842 sau 20839”, se arată în comunicatul citat.

Totodată, Instituția Prefectului - Județul Olt recomandă solicitanților următoarele: să verifice valabilitatea actelor deținute și să se programeze din timp pentru a evita aglomerația; să se prezinte la ghişeu la ora şi data rezervată, având asupra lor toate documentele necesare; înainte de completarea programării, să se asigure că deţin toate actele necesare depunerii cererii, programarea fiind gratuită şi netransmisibilă.

Comentarii

Redacţia

2018-05-16 10:20:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...