Agricultură

2019-06-18, 15:26:27

Probleme în nordul judeţului din cauza ploilor abundente. Director DAJ Olt: „În 20 de zile au căzut 250 de litri pe metrul pătrat”

Din cauza precipitaţiilor din ultimele zile, la nivelul judeţului a început să apară fenomenul de băltire. Probleme sunt în nordul judeţului.

Specialiştii Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Olt au precizat că în partea de nord a judeţului au căzut 250 de litri pe metrul pătrat, cumulat în ultimele trei săptămâni. 

„A început să apară fenomenul de băltire, dar nu pe suprafeţe mari. În partea de nord sunt probleme, pentru că de pe 15 mai şi până aseară au căzut 250 de litri precipitaţii pe metrul pătrat. Practic, în 20 de zile au căzut 250 de litri pe metrul pătrat. Foarte mult”, a spus directorul adjunct al DAJ Olt, Ion Anuţa.

Sunt aşteptate precipitaţii şi în zilele următoare.

Comentarii

Redacţia

2019-06-18 15:26:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...