Politică

2018-11-01, 14:39:10

Probleme în ALDE Slatina. Niţă confirmă că Bălaşa s-a certat cu Măceşanu

Şeful ALDE Slatina, fostul pedelist şi penelist Marius Bălaşa, s-a certat cu secretarul general al organizaţiei, fostul social-democrat şi liberal Alexandru Măceşanu, pe care l-a schimbat din funcţie cu un alt fost membru PNL, Mihai Cîrloganu.

Conflictul de la nivelul conducerii ALDE Slatina a fost confirmat de preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Mihai Niţă. Parlamentarul a declarat că decizia îndepărtării lui Măceşanu s-a luat pentru că altfel „partidul nu va mai funcţiona”.

„La Slatina, a fost secretar domnul Măceşanu. A apărut o discuţie, pe seama unor nemulţumiri, între secretarul general şi preşedinte. Până la alegerile de la nivel municipal, nu-i puteam lăsa împreună, atât timp cât au apărut nişte neînţelegeri. Cearta dintre ei nu era o problemă, dar am tras concluzia că dacă îi lăsăm pe amândoi, partidul nu va mai funcţiona. Noi nu avem acest interes şi atunci a rămas Marius Bălaşa interimar, a rămas acelaşi birou, numai că secretarul general este Mihai Cîrloganu. Împreună vrem să facă să funcţioneze organizaţia”, a afirmat Niţă.

Marius Bălaşa, fost candidat al PNL la Primăria Slatina, a trecut la ALDE, în martie 2017, alături de Mihai Cîrloganu, la acea dată preşedinte al TNL şi consilier local din partea acestei formaţiuni.


Comentarii

Redacţia

2018-11-01 14:39:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...