Eveniment

2021-08-02, 15:05:02

Problema mamelor minore din Olt. O fată de 14 ani, însărcinată, scoasă din familie şi dusă de poliţişti la DGASPC

O minoră în vârstă de 14 ani, din judeţul Olt, însărcinată, a fost luată de poliţişti și dusă la Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului, după ce mama sa a reclamat că este abuzată de iubit, iar fata că nu poate locui la mamă.

Adjunctul IPJ Olt, Cristi Rădoi, a declarat că mama minorei a cerut ajutorul polițiștilor la numărul de urgență 112, spunând că fiica ei în vârstă de 14 ani, însărcinată, este agresată de concubin.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, au luat copila de la cel cu care a rămas gravidă și au dus-o acasă, la mama ei.

Fata și-a arătat dorința de a nu sta nici la mamă, astfel că poliţiştii au decis să o ducă la DGASPC.

„Colegii mei s-au deplasat în comuna respectivă, au constatat că realitatea este cu totul alta. Minora plecase cu acordul mamei la concubinul acesteia. Noi am luat hotărârea să extragem minora de acolo și să o redăm familiei, mamei ei. Dar fata a declarat în prezența mamei că nu vrea să rămână acolo, la domiciliul mamei, iar mama a fost de acord, motiv pentru care am dus-o la DGASPC, unde se află și acum. Aceste cazuri, violențe domestice, violențe conjugale, trebuie gestionate foarte atent”, a declarat, într-o conferință de presă, comisarul Cristi Rădoi.

Comentarii

Redacţia

2021-08-02 15:05:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...