Sport

2017-10-19, 14:05:45

Primele clasate, adversare accesibile în weekend

Turul primului eşalon fotbalistic judeţean se apropie de final. Trei etape au mai rămas de disputat din această prima parte a sezonului Ligii a IV-a. Lupta pentru statutul de campioană de toamnă se dă între Vediţa Coloneşti şi Vedea Văleni Nicolae Titulescu. În weekend, cele două vor avea ca adversare echipe destul de accesibile.

Vediţa Coloneşti, liderul la zi, va întâlni, în runda actuală, în deplasare, Avântul Coteana, formaţie aflată pe penultimul loc în clasamentul Ligii a IV-a. Prima clasată are astfel o bună oportunitate de a bifa o nouă victorie, mai ales că în ultimele două etape ale turului va întâlni adversare incomode, Voinţa Băbiciu şi Vedea Văleni.

Vedea Văleni-Viitorul Rusăneşti, meci în care echipa gazdă este favorită

Aflată la patru puncte în spatele Vediţei Coloneşti, Vedea Văleni Nicolae Titulescu continuă cursa de urmărire a liderului cu un joc disputat în faţa propriilor suporteri. Viitorul Rusăneşti, formaţie aflată pe locul opt în clasamentul Ligii a IV-a, este adversara celor de la Vedea Văleni, în cadrul unei întâlniri în care este favorită la victorie.

Cel mai echilibrat joc din runda actuală va fi Voinţa Băbiciu-Oltul Curtişoara. Cele două formaţii se află la egalitate, cu 16 puncte acumulate. Meciul se va disputa duminică, cu începere de la ora 11.00.

Comentarii

Redacţia

2017-10-19 14:05:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...