Actualitate

2020-06-27, 16:20:11

Primele cazuri de coronavirus, în Potcoava. Patru persoane testate pozitiv, alte două aşteaptă rezultatele

Patru persoane, din Potcoava, au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore. Acestea sunt primele cazuri înregistrate în oraş.

O femeie este angajată la fabrica de confecţii din Scorniceşti, unde zilele trecute au mai fost înregistrate cazuri. Partenerul de viaţă al femeii a fost şi el pozitivat. Ambii sunt internaţi. 

Celelalte persoane confirmate cu COVID-19 sunt doi soţi care lucrează tot la o fabrică de confecţii, dar în Costeşti, judeţul Argeş. Şi aceştia sunt acum în spital. Părinţii bărbatului au fost şi ei testaţi aseară şi aşteaptă rezultatele. 

Autorităţile locale din Potcoava au luat deja măsuri pentru ca efectele virusului să fie cât mai mici. Mai mult, edilul localităţii face un apel la toţi cetăţenii pentru respectarea normelor de igienă şi distanţare socială.

„Pentru a evita răspândirea acestui virus, s-a decis închiderea târgului pentru o perioadă de cel puțin două săptămâni. Rog toți cetățenii să trateze cu maximă responsabilitate situația cu care ne confruntăm, să respecte strict normele de igienă și de distanțare, să poarte măști în spațiile închise, să evite contactul cu persoane necunoscute și, în general, să evite contactul cu persoane din afara familiei. Mă adresez tuturor celor care dețin spații comerciale, să urmărească cu atenție respectarea normelor de igienă și de distanțare fizică, să își organizeze activitatea astfel încât să reducă la maxim posibilitatea de răspândire a virusului. Vă aduc la cunoștință că, în perioada următoare, agenți de poliție și jandarmi vor verifica respectarea normelor sanitare în vigoare. Dacă vom respecta normele impuse de autorități, ne protejăm pe noi și pe cei apropiați nouă. Dumnezeu să ne ajute să depășim cu bine această situație!”, este mesajul transmis de primarul Manuel Enachiaoia. 


Comentarii

Redacţia

2020-06-27 16:20:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...