Societate

2017-03-14, 16:42:03

Primarul din Dobrosloveni promite că în comună nu va mai rămâne centimetru pătrat de drum neasfaltat

Aproape 14 kilometri de drum din comuna Dobrosloveni au fost prinşi în proiecte ce vor fi demarate de primărie în această perioadă. Gheorghe Tudoraşcu, primarul de la Dobrosloveni, a declarat că în localitate nu va mai rămâne niciun centimetru pătrat neasfaltat.

Reprezentanţii Primăriei Dobrosloveni au finalizat procedura de licitaţie pentru un prim proiect de asfaltare a drumurilor comunale, fiind prinşi peste opt kilometri şi jumătate de drum pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Pentru că şi proiectul pe submăsura 7.2 a fost declarat eligibil, vor mai fi asfaltaţi alţi cinci kilometri de drum din comună.

Primarul din Dobrosloveni, Gheorghe Tudoraşcu, a declarat că la nivelul localităţii pe care o reprezintă nu va mai rămâne niciun centimetru pătrat de drum neasfaltat. Acesta speră ca lucrările să înceapă la finalul acestei luni.
 
„Pe asfaltare, avem peste opt kilometri și jumătate de drum prinşi în proiect pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi cinci kilometri 300 de metri pe submăsura pe 7.2. Nu mai rămâne centimetru pătrat neasfaltat în comună, am prins tot în cele două proiecte, nicio uliţă neasfaltată. Noi sperăm ca în cadrul proiectului pe PNDL, unde am ţinut licitaţia şi am semnat contractual de finanţare, să fie demarate lucrările în martie, după 20 martie să dăm ordinul de începere. Aşteptăm bugetul pentru că nu putem să dăm acest ordin de începere până când nu plătim câteva comisioane, taxe la Inspecţia în Construcţii. În funcţie de cum vom primi bugetul, vom demara lucrările”, a spus Gheorghe Tudoraşcu.

 

Comentarii

Redacţia

2017-03-14 16:42:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro