Administraţie

2017-04-18, 15:17:09

Primăria Slatina pune la bătaie 700.000 lei, fonduri nerambursabile pentru ONG-uri, asociaţii şi fundaţii

700.000 lei este suma pe care Primăria Slatina a alocat-o, în acest an, pentru finanţarea nerambursabilă a unor activităţi nonprofit de interes public local.

Potrivit unui comunicat remis de municipalitate, a fost deschisă sesiunea de participare pentru depunerea de proiecte în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Proiectele pot fi depuse de către persoane fizice şi juridice fără scop patrimonial, asociaţii şi fundaţii, în următoarele domenii: cultură, sport, educaţie, culte religioase, învăţământ, sănătate etc.
           
Programele şi proiectele trebuie să fie de interes public local şi să promoveze/adauge identitate imaginii municipiului Slatina.
           
Ultima zi pentru depunerea proiectelor: 19 mai, orele 16.30, la registratura Primăriei municipiului Slatina.

„Informaţii suplimentare în acest sens, inclusiv regulamentul de participare, pot fi aflate pe site-ul Primăriei municipiului Slatina - www.primariaslatina.ro, secţiunea «Informaţii de interes public». Suma aprobată şi prevăzută în bugetul autohton pe acest an pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes public local este de 700.000 de lei”, se arată în comunicatul citat.

Comentarii

Redacţia

2017-04-18 15:17:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro