Comunitate

2021-07-12, 11:01:01

Primăria Slatina organizează un Festival street food unde va încuraja vaccinarea anti-COVID

Muncipalitatea slătineană reia, din acest an, organizarea unui festival „street food”, în Parcul Tineretului. Evenimentul va fi strâns legat de centrul de vaccinare anti-COVID din zonă.

„Fun & Be Safe Street Food” este titulatura sub care se va desfăşura cea de a doua ediţie a unui astfel de eveniment, în Slatina, după ce anul trecut nu s-au putut desfăşura astfel de acţiuni, din cauza pandemiei.

Festivalul street food ar urma să se desfăşoare în a doua jumătate a lunii august.

Potrivit primarului Emil Moţ, sunt aşteptate mai multe food-truck-uri ce vor fi instalate pe Aleea Eroilor, din vecinătatea parcului, va fi şi un DJ care va mixa în fiecare după-amiază, dar şi un cinematograf în aer liber.

Totodată, în zonă va continua să funcţioneze un centru de vaccinare anti-COVID, iar participanţii la festival vor fi îndemnaţi să se imunizeze, dacă nu au făcut-o încă.

Festivalul „Fun & Be Safe Street Food” este prins în Calendarul programelor şi manifestărilor sportive şi culturale al primăriei pentru acest an. În cadrul acestuia, a fost aprobată şi desfăşurarea Festivalului „Oltenii & Restu’ Lumii”, ediţia cu numărul 26. În cadrul acestui eveniment vor fi organizate un concurs de teatru comedie, momente de stand-up comedy, festival de film, dar şi spectacole de folclor.

Toate evenimentele vor fi organizate conform normelor sanitare şi protecţie împotriva COVID-19, care sunt în vigoare.

Comentarii

Redacţia

2021-07-12 11:01:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...