Comunitate

2020-05-25, 16:11:07

Primăria Slatina a reluat, de astăzi, distribuirea măştilor şi mănuşilor de protecţie către cetăţeni

Primăria Slatina a reluat de astăzi distribuirea kiturilor medicale cu măşti şi mănuşi de protecţie, care au ajuns la slătineni pe perioada stării de urgenţă,

Acţiunea amplă de distribuire a kit-urilor de cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși pentru fiecare unitate locativă a municipiului Slatina se desfăşoară în perioada 25-27 mai.

Programul în care echipele Primăriei Municipiului Slatina vor relua această acțiune la domiciliul slătinenilor este situat în intervalul orar 17.00-21.00.

De la decretarea stării de urgență, Primăria Slatina a distribuit săptămânal măşti şi mănuşi de protecţie. Totodată, municipalitatea a igienizat în permanență interiorul scărilor de bloc, a spălat și dezinfectat străzile, dar și parcurile și locurile de joacă.

Comentarii

Redacţia

2020-05-25 16:11:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...