Administraţie

2020-12-29, 12:51:45

Primăria a reluat procedurile pentru Centura mediană a Slatinei. Solicită un teren de la Guvern

Consilierii locali slătineni au aprobat, luni, un proiect de hotărâre prin care solicită Guvernului preluarea în administrare a unei suprafeţe de teren pe unde va trece Centura mediană de ocolire a Slatinei.

Primarul Emil Moţ a declarat că acest obiectiv de investiţii rămâne unul prioritar pentru municipalitate.

„Construirea unei șosele care să scoată traficul greu din oraș este în continuare o prioritate pentru municipalitatea slătineană. Pentru a realiza acest obiectiv, am inițiat un proiect de hotărâre care a fost aprobat de consilierii locali, prin care solicităm Guvernului trecerea unei suprafețe de 81 de hectare din administrarea Ministerului Mediului în domeniul public al Slatinei”, a declarat Emil Moţ.

Centura mediană, cel mai ambițios proiect de infrastructură al Primăriei Slatina, va lega cele două zone industriale din municipiu și va contribui la fluidizarea traficului rutier în zonă.

Investiția va fi realizată din buget local, drumul urmând a avea lungimea de 5,6 km și lățimea de 10 m.


Comentarii

Redacţia

2020-12-29 12:51:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...