Administraţie

2018-05-08, 18:04:27

Primăria a început înlocuirea coșurilor de gunoi din Slatina

Municipalitatea a început înlocuirea coșurilor de gunoi din Slatina, la finalul acțiunii aproximativ 600 de astfel de componente de mobilier stradal fiind montate în toată localitatea.

Primarul Slatinei, Emil Moț, a declarat case impunea o astfel de investiție, deoarece vechile coșuri nu mai puteau fi folosite.

Noi  am hotărât că este momentul să schimbăm mobilierul urban. Vechiul mobilier avea undeva la zeci ani de vechime și l-am tot peticit, l-am tot reparat, însă am hotărât că este momentul să-l schimbăm. De aseară am început acțiunea de amplasare a noilor coșuri de gunoi, elemente care fac parte din mobilierul urban ce va ajunge în Slatina, în următoarea perioadă. Am amplasat aseară un număr de 112 coșuri, pe străzile Primăverii, Cornișei, în zona Spitalului Județean de Urgență. Vom continua și în această seară, mai amplasăm încă 150 de coșuri pe strada Libertății, în zona Palatului de Justiție, în continuarea străzii Primăverii, și o să intrăm și în zona străzii Arcului. În zilele ce urmează, mai avem încă 300 de coșuri comandate și trebuie să ajungă la noi. Vom mai amplasa încă 300 de coșuri de gunoi. În total, 600 de coșuri pe care le vom amplasa în Slatina, până la sfârșitul verii”, a declarat edilul.

În urma acțiunii începute luni seara, s-a înregistrat și un incident, unul dintre noile coșuri fiind vandalizate.

A fost și un prim incident. Azi dimineață, în jurul orei 8.00, în fața spitalului, un coș de gunoi abia pus a fost vandalizat. Am identificat persoana cu ajutorul Poliției Locale și a camerelor de filmat. Va fi sancționată contravențional și va trebui să plătească pagubele pe care le-a produs mobilierului stradal”, a mai spus Emil Moț.

Comentarii

Redacţia

2018-05-08 18:04:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...