Politică

2019-07-11, 16:44:06

Președintele PSD Slatina o vrea pe Gabriela Firea candidat la prezidențiale: „Pierdem timpul cu tot felul de experimente și încercări, în loc să maximizăm cea mai bună variantă pe care o avem”

Primarul Slatinei și președintele organizației locale a PSD spune că, în acest moment, cel mai credibil candidat pe care partidul îl are este primarul general al capitalei, Gabriela Firea.

Emil Moț crede că social-democrații ar trebui să o convingă pe Firea să intre în cursa pentru desemnarea candidatului PSD la prezidențialele din această toamnă. 

„Mă întâlnesc zilnic cu colegi, cu oameni simpli, fără funcții politice, care mă întreabă deschis cine va fi candidatul nostru pentru Cotroceni. Le spun tuturor, așa cum mi s-a spus și mie, că vom face un sondaj de opinie în urma căruia va fi desemnat cel mai bine plasat coleg, dintre cei care și-au anunțat intenția să candideze. Dar, sunt întrebat și întreb și eu la rândul meu, de ce să-i măsurăm doar pe cei care și-au manifestat dorința de a candida? Poate sunt alți colegi care stau mult mai bine și care chiar dacă nu doresc în acest moment să se înscrie în competiție, ar putea fi convinși să o facă. Este cazul doamnei Primar General Gabriela Firea, care vedem cu toții că de ani buni se află pe primele poziții în toate sondajele de opinie, în ce privește încrederea”, spune Emil Moț.

Social-democratul oltean nu este de acord cu experimentele, cum le numește, privind desemnarea candidatului. 

„Eu cred că în acest moment nu facem altceva decât să pierdem timpul cu tot felul de experimente și încercări, în loc să încercăm să maximizăm cea mai bună variantă pe care o avem și s-o convingem pe dna Firea să candideze! Ar fi un semnal extraordinar pentru tot partidul și ar crea acea emulație de care avem nevoie pentru a da, după atâția ani, Președintele Țării”,  a conchis Emil Moț.

Comentarii

Redacţia

2019-07-11 16:44:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...