Politică

2020-08-10, 14:00:10

Preşedintele PSD Olt: „Prioritatea noastră permanentă a fost, este și va fi: să INVESTIM ÎN OLT!”

Şeful PSD Olt şi candidatul social-democraţilor pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Olt, Marius Oprescu, vorbeşte despre cum va arăta această campanie electorală, într-o perioadă total atipică, în care politica a trecut în plan secund.

Pozitivă, curată, corectă sunt apelativele pentru o campanie electorală într-un context deloc confortabil atât pentru candidaţi, cât şi pentru alegători. 

„În 2020, ne aflăm într-un context dificil, în care prioritățile s-au schimbat și care nu ne mai permite să vorbim cu ușurință oltenilor. Avem, însă, un calendar al alegerilor pe care Guvernul l-a stabilit, în plină pandemie și, pe care, trebuie să-l respectăm, pentru a demonstra că nu ne e frică de un sistem opresiv și avem cu ce să apărem în fața dumneavoastră, din punct de vedere administrativ”, spune preşedintele PSD Olt.

 Marius Oprescu spune că prin proiectele şi planurile viitoare nu se urmăreşte decât continuare investiţiilor în judeţul Olt. 

„Pe tot parcursul acestei perioade electorale, vă vom prezenta o campanie pozitivă, curată și corectă, în care vom vorbi despre proiectele și planurile de viitor, pe care le vom realiza, alături de întreaga Echipă PSD Olt, pentru că prioritatea noastră permanentă a fost, este și va fi: să INVESTIM ÎN OLT!”, mai spune Marius Oprescu. 


Comentarii

Redacţia

2020-08-10 14:00:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...