Politică

2020-06-25, 14:02:55

Preşedintele PSD Olt, despre alegerile locale: „Avem candidaţi în 98% dintre localităţi. Este devreme să vorbim despre listele de la parlamentare”

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, joi, că filiala pe care o conduce a stabilit candidaţii în cele mai multe dintre localităţile judeţului.

Alegerile locale ar urma să se desfăşoare pe 27 septembrie.

„În momentul de faţă, mai mult ca sigur vom avea alegerile locale pe 27 septembrie. Înţeleg că există un anumit consens la nivelul clasei politice din România pentru a trece de perioada acestor alegeri. În ceea ce priveşte parlamentarele, dacă lucrurile nu vor evolua negativ, probabil că le vom avea la termen, în decembrie. Dacă valul doi va veni, nu ştim dacă parlamentarele vor  mai fi în această iarnă. În momentul de faţă, sunt în calendar”, a declarat Oprescu.

Dacă în ceea ce-i priveşte pe candidaţii pentru locale, PSD Olt i-a stabilit pentru majoritatea localităţilor, încă nu au început discuţiile pentru alegerile parlamentare.

„Avem candidaţi în 98% dintre localităţi, urmând să mai facem câteva studii sociologice, în câteva localităţi unde încă nu am stabilit candidatul.Este devreme să vorbim despre listele de la parlamentare. Să trecem de locale. Avem obiectiv să câştigăm localele, apoi discutăm de parlamentare. Acum nu sunt discuţii legate de liste”, a conchis Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2020-06-25 14:02:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...