Politică

2019-08-08, 14:33:51

Preşedintele PNL Olt, despre candidatul la Primăria Slatina: „Va fi un membru de partid”

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, nu neagă faptul că liberalii ar putea propune pentru Primăria Slatina o persoană care nu este membră a organizaţiei judeţene sau a celei municipale.

Sursele Gazeta Nouă susţin că PNL Olt va susţine pentru Primăria Slatina un candidat care are origini în municipiu, dar locuieşte de mai mulţi ani în Bucureşti. El este membru al unei organizaţii de sector din Capitală şi are apariţii dese la televizor.
Informaţia dă peste cap lupta internă din partid, unde Ionuţ Comănescu şi Gabriel Buliteanu îşi anunţaseră intenţia să devină candidaţi.

Contactat telefonic, Liviu Voiculescu nu dă detalii cu privire la viitorul candidat, dar asigură, însă, că este vorba despre un membru de partid, adăugând că un eventual sondaj de opinie nu reprezintă singurul element care stă la baza desemnării candidatului.

„La începutul lunii septembrie, anunţăm candidatul. Va fi un membru de partid, în mod sigur. Mai este foarte puţin până la începutul lui septembrie şi nu vreau să dezvolt prea mult. Sondaj s-a mai făcut, la nivelul judeţului Olt, la nivelul municipiului, dar aceasta este o decizie a organizaţiei. Sondajul contează, bineînţeles, pentru că îţi faci o idee asupra trendului, asupra notorietăţii unui candidat sau altul. Până la urmă, contează şi pe cine vrei să pui candidat, capacitatea lui de a forma o echipă, de a strânge o echipă în jurul lui”, a declarat Liviu Voiculescu.

Comentarii

Redacţia

2019-08-08 14:33:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...