Politică

2020-05-26, 15:24:58

Prefectura Olt: Olteanu a depus jurământul „pentru investirea în funcția de suprefect”

Prefectura anunţă prin intermediul unui comunicat de presă plin de greşeli gramaticale faptul că cel de al doilea subprefect al judeţului, Octavian Olteanu, a depus jurământul, la învestirea în funcţie.

Autorul comunicatului ce poartă semnătura prefectului Florin Constantin Homorean spune că funcţia pe care o ocupă Olteanu este cea de „suprefect” în loc de subprefect, iar ceremonia a fost de „investire” şi nu de „învestire”.

„Astăzi, 26.05.2020, ora 13,00, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului pentru investirea în funcția de suprefect al județului Olt de către domnul Octavian Olteanu. La ceremonie a participat domnul Teodor Iulian Gheorghe – Director General al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.  Potrivit Hotărârii Guvernului României nr. 402/21.05.2020, începând de astăzi  domnul Octavian Olteanu va exercita, cu caracter temporar, în condițiile legii, funcția publică de subprefect al județului Olt. Având în vedere situația epidemiologică actuală generată de noul coronavirus, ceremonia s-a desfășurat fără accesul publicului, respectiv mass-mediei”, se arată în comunicatul citat.

Octavian Olteanu, consilier în cadrul Primăriei Balş, a fost numit, joi seara, în funcţia de subprefect al judeţului Olt. Olteanu este susţinut de primarul oraşului Balş, Mădălin Teodosescu.

Prin această numire se revine la formula cu doi subprefecţi. Astfel, pe lângă prefectul Florin Homorean, din conducerea Prefecturii Olt mai fac parte Nicolae Hristescu, susţinut de ALDE, şi Octavian Olteanu, susţinut de PNL.


Comentarii

Redacţia

2020-05-26 15:24:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...