Sport

2018-07-20, 13:47:12

Precup se întoarce la Slatina. Alţi trei fotbalişti cu experienţă, la CSM

Mijlocaşul Gabriel Precup revine la Slatina, după ce sezonul trecut a jucat la Flacăra Horezu, echipă cu care a promovat în Liga a III-a. Acesta se antrenează deja sub comanda lui Bobi Verdeş.

Un alt jucător de la Flacăra Horezu, mijlocaşul Ovidiu Popescu, a semnat şi el cu CSM Slatina, echipă ce are obiectiv pentru acest sezon promovarea în competiţiile organizate de FRF.

Totodată, în lotul echipei slătinene au mai ajuns atacantul Grigore Ceapă, cu meciuri în Liga a II-a, ultima dată legitimat la Cozia Călimăneşti, şi portarul Sorin Gavriş, care a jucat în ultimele sezoane la Sporting Roşiori.

Din acest sezon competiţional, CSM Slatina evoluează în Liga a IV-a. În cadrul unei conferinţe de presă recente, a fost prezentat noul staf tehnic al echipei, Bobi Verdeş, antrenor princial, Mircea Voicu, secund, şi Vasile Sin, antrenor cu portarii, alături de primele achiziţii - Mircea Scheau, Cristian Preda, Florin Tudor şi Adrian Stănică.Comentarii

Redacţia

2018-07-20 13:47:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...