Sănătate

2019-10-18, 13:38:19

Post din cadrul DSP Olt, scos la concurs. Candidaţii vor susţine trei probe

Reprezentanţii DSP Olt au scos la concurs postul vacant de medic specialist confirmat în specialitatea Igienă, cu normă întreagă, în cadrul Departamentului Supraveghere în Sănătate Publică.

Dosarul de înscriere la concurs va cuprinde: cererea de înscriere, copia de pe diploma de licenţă şi certificatul de medic specialist, copia certificatului de membru al Colegiului Medicilor, cazierul judiciar, certificatul medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic pentru exercitarea activităţii şi chitanţa de plată a taxei de concurs, în valoare de 150 de lei.

Candidaţii interesaţi de acest post se pot înscrie în următoarele două săptămâni la sediul DSP Olt, de pe strada Crişan.

Candidaţii vor susţine proba scrisă şi două probe practice.

Comentarii

Redacţia

2019-10-18 13:38:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...