Eveniment

2018-03-21, 14:42:51

Poliţistul SCCO Bogdan Dumitrescu e stabil, simte durerea şi deschide ochii, la două luni după incident

Starea de sănătate a poliţistului SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, împuşcat în cap din greşeală de iubita sa, este stabilă, după o a treia intervenţie chirurgicală. Medicii spun că pacientul simte durerea, iar atunci când este ciupit deschide ochii spontan.

Neurochirurgul Alexandru Cameniţă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a declarat, pentru Gazeta Nouă, că Bogdan Dumitrescu încă respiră cu ajutorul aparatului, dar doar pentru o mai bună oxigenare a creierului. El a adăugat că pacientul este stabil şi echilibrat.

„A fost operat de trei ori, starea sa este stabilă, deschide ochii, dar încă este în comă. Sunt leziuni mari, dar e bine, e mai bine. Respiră pe traheosomă, e stabil deocamdată. Simte durerea, dacă îl ciupeşti, deschide ochii spontan, dar deocamdată nu comunică. Este echilibrat, stabil, după a treia operaţie. Aparatul de ventilaţie îl ajută să respire mai bine, iar creierul este mai bine oxigenat”, a declarat medicul Cameniţă.

Poliţistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, a fost împuşcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de prietena sa. Procurorii olteni fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în acest dosar. Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră şi băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deţinut legal, însă nu avea piedică. Alina Gheorghe şi Bogdan Dumitrescu erau de curând împreună.

În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă.

Comentarii

Redacţia

2018-03-21 14:42:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...