Eveniment

2020-03-28, 17:34:30

Poliţiştii din Olt, acţiune de solidaritate cu populaţia: Au difuzat Imnul naţional la autospeciale

Autospecialele de poliţie au difuzat, sâmbătă după-amiază,pe străzile din Slatina, Imnul naţional al României, în semn de solidaritate cu cetăţenii care au înţeles să limiteze la minimum ieşirile din locuinţe, în contextul stopării răspândirii noului coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că acţiunea a avut ca scop transmiterea solidarităţii oamenilor legii cu populaţia.

„Prin aceasta acțiune, care se desfășoară la nivel național, dorim sa transmitem cetățenilor un mesaj prin care îi asigurăm că suntem prezenți în stradă, pentru siguranța lor. Suntem pregătiți și avem capacitatea  de a face față oricărei provocări. Totul va fi bine!”, a transmis reprezentantul Poliţiei.

Ordonanţa militară 3 prin care se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei, cu excepţia celor care merg la serviciu, la cumpărături de primă necesitate sau pentru animalele de companie a intrat în vigoare de miercuri de la ora 12.00. Totodată, cei peste 65 de ani se deplasează în intervalul 11 – 13, excepţie făcând cei care se deplasează în interes profesional sau agricultorii. Excepţie fac şi cei care merg să doneze sânge.

Angajaţii vor dovedi deplasarea la serviciu prezentând legitimaţia de serviciu sau adeverinţă semnată de angajator.

Adeverinţa eliberată de angajator sau declaraţia pe propria răspundere pot fi prezentate şi de pe telefon sau tabletă.Comentarii

Redacţia

2020-03-28 17:34:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...