Învăţământ

2020-01-08, 13:58:47

PNL a început schimbarea inspectorilor şcolari din Olt. Şase dintr-o lovitură

Şase inspectori şcolari au fost schimbaţi de noua conducere PNL a Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt.

Inspectorul şcolar general adjunct, Victor Iacobescu, a declarat că schimbările sunt normale şi că ţin de felul în care conducerea vrea să-şi formeze echipa.

„S-a ţinut cont de compentenţă şi cine a venit este profesionist. Asta nu înseamnă că ceilalţi nu erau în regulă, dar fiecare îşi face echipa în funcţie de afinităţi”, a afirmat Iacobescu.

Acesta a confirmat că directorul Școlii Gimnaziale Ștefan Protopopescu Slatina, Mihaela Pirnă, a preluat postul de inspector pentru Management Instituțional.

Inspectori pe Resurse Umane au fost numiţi Dana Maria Niculae, profesor Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Slatina și Constantin Balica, profesor la Liceul Teoretic „AI Cuza” Corabia.

Gabriela Badea, dascăl în Scorniceşti, a preluat postul de inspector școlar de Chimile. Totodată, la Educație Timpurie a fost numită Adela Pantilie, iar la Religie de Luciana Slujitoru, profesor la Școala Gimnazială „George Poboran” Slatina.

În luna noiembrie, la scurtă vreme după schimbarea guvernului, ministrul Educaţiei i-a numit la conducerea ISJ Olt pe Dana Ţârcomnicu – inspector şcolar general şi pe Luminiţa Popescu şi Victor Iacobescu – inspectori şcolari generali adjuncţi.


UPDATE. Ulterior publicării acestui articol, ISJ Olt a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că este vorba despre opt schimbări de inspectori. În plus, au fost numiţi Corina Mianda Mîinescu - inspector şcolar pentru Matematică şi Nineta Cozma -  inspector şcolar pentru Monitorizarea programelor privind accesul la educaţie.

Comentarii

Redacţia

2020-01-08 13:58:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...