Administraţie

2019-11-06, 11:52:50

Plăcile din granit de pe Esplanadă, recuperate de municipalitate. Cum arată acum centrul Slatinei - FOTO

În loc să le distrugă cu utilajele de construcţii, municipalitatea slătineană a ales să recupereze o parte din dalele de granit de pe Esplanada din centrul Slatina, aflată în plin proces de reabilitate.

Reprezentanţii municipalităţii slătinene spun că, ulterior, vor decide dacă plăcile din granit vor fi folosite la alte proiecte ale primăriei sau dacă vor fi valorificate, aducând venit suplimentar la bugetul local al Primăriei Slatina.

Primarul Emil Moţ a făcut publice imaginile cu proiectul noii Esplanade din centrul Slatinei, simularea video a investiţiei arătând mai mult spaţiu verde şi o legătură mai uşoară cu Expo Parcul din apropiere.

Valoarea proiectului se ridică la aproape nouă milioane lei, fără TVA.

Pe perioada lucrărilor de la Esplanadă, zona de promenadă a slătinenilor s-a mutat în Parcul Tineretului, cel mai mare şi mai nou din municipiu.

Actuala Esplanadă este un proiect al vechii conduceri a Primăriei Slatina, cu multe hop-uri în implementare. Potrivit ultimului bilanţ al municipalităţii, investiţia în noul Centru Civic al Slatinei a înghiţit, la acea dată, în jur de 15 milioane de lei.

Comentarii

Redacţia

2019-11-06 11:52:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...