Sport

2010-06-14, 13:58:36

Petrolul Ţicleni - CSM Slatina, rezultat final 0-4. Slătinenii merg în Liga a III-a. Marius Popa: „Echipa a fost peste aşteptările mele“

CSM Slatina a reuşit promovarea în Liga a III-a. Rămâneţi pe montitoruldeolt.ro pentru declaraţii şi reacţii la cald după această performanţă!

 

Marius Popa, antrenor CSM Slatina: „A fost un meci greu, între două campioane de judeţ. Ştiam asta de la început, dar echipa a fost peste aşteptările mele. Până la urmă ne-am făcut datoria. Sperăm să reuşim să aducem cât mai multă lume la stadion în divizia C. Asta n-o putem face decât printr-un joc prin care să dăruim ceva şi celor din tribune. Suporterii trebuie să vadă luptă până la sacrificiu şi spectacol“

George Oancea, antrenor secund CSM Slatina: „Meciul a fost greu. A fost presiune mare fiind un singur joc şi trebuia să tranşăm victoria. Băieţii s-au mobilizat şi ne bucurăm din suflet că ne-am îndeplinit obiectivul“.

Alin Burcea, jucător CSM Slatina: „A fost un meci bun în care nu le-am dat şansa să joace. Important e că am câştigat. Pentru anul viitor aşteptăm să fim sănătoşi, să facem o echipă mai bună iar, dacă vom avea un culoar favorabil, să tragem chiar la promovare“.

 

Florin Aria, jucător CSM Slatina: „A fost un joc pe care l-am controlat de la un capăt la altul. Nu s-a pus problema învingătorului. Am intrat concentraţi în joc, am înscris şi n-am vrut să-i lăsăm să ne dea gol“.

 

Paul Cocorăscu, jucător CSM Slatina:„A fost un meci greu, în care am avut emoţii. Bine că am marcat primul gol repede iar al doilea a venit la fel de repede. Va fi o sărbătoare pentru această promovare“.

 

Iulian Mitrache, jucător CSM Slatina: „Este o promovare frumoasă, meritată. Am demonstrat că suntem cei mai buni. Ne aşteptam la acest lucru, ne-am pregătit foarte mult şi ne-am îndeplinit obiectivul“.

 

Cristian Cismaru, director CSM Slatina: „La un astfel de meci emoţiile sunt inerente, s-au simţit şi în rândul jucătorilor. La 1-0 am avut un moment în care am clacat puţin, dar băieţii şi-au revenit repede. Valoarea noastră s-a văzut. Eu zic că am fost net superiori celor de la Ţicleni dar asta nu înseamnă că ei n-au avut o echipă bună“

 

Minel Prina, administratorul public al Slatinei: „Este munca băieţilor, nu neapărat adversarul a fost mai slab ci a fost echipa noastră foarte bună. Îi felicit pe jucători, să se bucure în seara asta cât pot de mult pentru că, de fapt,  de mâine va începe greul. Va începe  adevăratul drum de promovare în divizia B şi de realizare a unei baze de copii şi juniori care să susţină cele două echipe, Alro şi CSM Slatina. Invităm pe toată lumea să sărbătorească promovarea la stadion“.

 

***

 

Jucătorii i-au aruncat pe braţe pe antrenorul Marius Popa şi pe administratorul public Minel Prina

 

„Campionii! Campionii!“ strigă fotbaliştii slătineni în faţa propriei galerii

 

Petrolul Ţicleni - CSM Slatina, 0-4, rezultat final. CSM va evolua în Liga a III-a din sezonul 2010-2011

 

Arbitrul a fluierat finalul partidei, jucătorii slătineni se îmbrăţişează şi se prind într-o horă a bucuriei la mijlocul terenului

 

Min '90+1 Burcea şutează de la 14 metri mult peste poartă

 

Slătinenii aşteaptă finalul meciului...

 

Min '90 Burcea trece prin apărarea adversă, şutează de la 10 metri dar portarul respinge cu piciorul

 

Min '88 Burcea se joacă cu apărarea adversă dar şutează pe lângă poartă

 

Min '85 Crainicul stadionului anunţă suporterii CSM-ului că sunt aşteptaţi pe stadionul „1 Mai“ din Slatina pentru a sărbători promovarea cu mici şi bere

 

Min '83 Schimbare CSM: iese Marcu, intră Mitrache

 

Min '80 Schimbare Petrolul: iese Stroe, intră Mocanu

 

Min '78 Şut Chelu de pe flancul drept, direct peste poartă

 

Min '76 Lovitură liberă de la 20 de metri pentru Petrolul, zidul blochează

 

Min ' 75 Burcea vede cartonaş galben după un fault asupra lui Gheorghiţă

 

Min '65 Schimbare CSM: iese Dinu, intră Chelu

 

Min '63 Burlacu şutează de la 16 metri la o palmă peste transversală

 

Min '61 Schimbare CSM: iese Săvulescu, intră Dincă

 

Min '62 Scânteie trage peste poartă într-un moment în care Florica era prăbuşit pe gazon

 

Min '60 Prima schimbare la CSM: iese Ivan, intră Jianu

 

Min '59 Mămăligeanu centrează de pe partea dreaptă, Burcea reia de la 11 metri peste transversală

 

Min ' 58 Cocorăscu este accidentat de un adversar la mijlocul terenului. Reintră în aplauzele publicului

 

Min '56 Niculeasa centrează de pe dreapta, mingea trece pe sub Stănciulescu, dar defensiva slătineană respinge

 

Min '54 Şut Dinu de la 20 de metri, respinge Creţan cu un reflex de ultim moment

 

Min '50 GOOOOL SLATINA!!! 4-0 pentru olteni!!! După un corner de pe dreapta Gheorghiţă îşi trimite mingea în propria poartă

 

Min '48 Centrare de pe dreapta a lui Filimon dar atacanţii slătineni nu reuşesc să reia către poartă

 

Min '46 Arbitrul fluieră reînceperea meciului

 

Echipele revin pe teren pentru startul reprizei a doua

 

Arbitrul fluieră pauza meciului

 

 

Min '45 Schimbare Petrolul: iese Toropu, intră Burlacu

 

Min '43 Filimon centrează de pe dreapta dar mingea se duce prin faţa porţii

 

Min '39  GOOOOOL SLATINA!!!!!! Din corner Cocorăscu reia cu capul în plasă

 

Min '38 Dinu centrează de pe stânga, Burcea reia cu capul la colţul scurt dat Creţan respinge în corner

 

Min '35 După o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Stănciulescu respinge cu piciorul din 6 metri în corner. Lovi de colţ rămâne fără rezultat

 

Min '33 Corner de pe partea stângă pentru Petrolul, Stănciulescu reţine din faţa lui Gheorghiţă

 

Min ' 28 GOOOOOL SLATINA!!! Corner bătut de Ivan, mingea este recentrată în careu de unde Dinu o trimite în poartă cu capul de la 3 metri

 

Min '25 Pauză de hidratare

 

Min '20 Schimbare Petrolul: intră Stroe, iese Radu

 

Min '17 Ocazie imensă pentru CSM: Aria pasează pentru Dinu care rămâne singur cu portarul dar preferă un dribling în plus şi este blocat.

 

Min '15 Acţiune spectaculoasă a lui Ivan care driblează trei adversari ăn careu dar portarul se opune la două şuturi ale acestuia.

 

Min '12  GOOOOOOOL!!!Slatina. Aria înscrie cu un şut de pe stânga la colţul lung

 

Min '11 Burcea încheie o acţiune personală cu un şut de la 16 metri

 

Min '10 Niculeasa trimite un lob de pe partea dreaptă însă Stănciulescu reţine fără probleme

 

Min ' 8 Creţan reţine la 6 metri în faţa lui Aria

 

Min '5 CSM se menţine în atac dar Burcea trimite mult peste poartă de pe flancul stâng

 

Min '4 Slatina aproape de deschiderea scorului: Marcu şutează de la 16 metri dar Creţan reţine

 

Min '3 Cartonaş galben Stamatescu pentru o tragere de tricou la Mămăligeanu.

 

Min '2  Prima acţiune a slătinenilor: Aria centrează în careu de pe partea stângă dar mingea iese în afara terenului.

 

Min '1 Arbitrul a fluierat începutul partidei

 

Petrolul Ţicleni: Creţan - Fărcăşanu, Niculeasa, Scânteie, Dolcescu, Răducanu, Stamatescu, Filipescu, Radu, Toropu.

Rezerve: Ciora, Burlacu, Mocanu, Stroe, Suliţă, Păsărin, Andronache.

Antrenor: Samir Bufanu.


CSM Slatina: Stănciulescu - Filimon, Cocărăscu, Liviu Florica, Săvulescu - Mămăligeanu, Marcu, Aria, Ivan - Burcea, Cătălin Dinu.

Rezerve: Firu Baciu (portar), Dincă, Mitrache, Jianu, Rotaru, Chelu, Ilinca.

Antrenor: Marius Popa.

 

 

***

 

17.25: Peste 500 de spectatori se află în tribunele stadionului „Municipal“, cu câteva minute înainte de începerea partidei. Printre aceştia sunt şi jucători ai Alro Slatina precum şi antrenorul Dan Oprescu

 

17.20: „Eu cred că o să câştigăm sută la sută. Ne-am pregătit un an de zile pentru acest meci şi sperăm să ieşim cu fruntea sus. Vrem să ne impunem şi să ajungem în Liga a III-a. Sunt emoţii ca la fiecare meci dar aşteptăm ca după 90 de minute noi să fim învingători. Suntem un colectiv unit, iar eu cred că, la lotul pe care-l avem, putem câştiga în timpul regulamentar ca să nu mai prelungim suspansul“, Paul Cocărăscu, jucător CSM Slatina.

 

17.15: Formula de start a Petrolului Ţicleni: Creţan - Fărcăşanu, Niculeasa, Scânteie, Dolcescu, Răducanu, Stamatescu, Filipescu, Radu, Toropu.

Rezerve: Ciora, Burlacu, Mocanu, Stroe, Suliţă, Păsărin, Andronache.

Antrenor: Samir Bufanu.

 

16.10: Antrenorul Marius Popa va conta pe următorii 11 jucători pentru disputa din această după amiază: Stănciulescu - Filimon, Cocărăscu, Liviu Florica, Săvulescu - Mămăligeanu, Marcu, Aria, Ivan - Burcea, Cătălin Dinu.

Rezerve: Firu Baciu (portar), Dincă, Mitrache, Jianu, Rotaru, Chelu, Ilinca.

 

15.40: Lotul echipei Petrolul Ţicleni a ajuns la stadionul „Municipal“ din Râmnicu Vâlcea. Jucătorii gorjeni au văzut terenul de joc cu aproape o oră şi jumătate înaintea începerii partidei decisive împotriva celor de la CSM Slatina.

 

15.10: Antrenorul Marius Popa va avea, la ora 16.00, o şedinţă tehnică cu jucătorii. Directorul CSM Slatina Cristian Cismaru şi antrenorul secund George Oancea vor participa, de la aceeaşi oră, la şedinţa de organizare a jocului împreună cu reprezentanţii AJF Vâlcea.

 

14.30: În jurul orei 15.00 suporterii slătineni pleacă spre Râmnicu Vâlcea de la stadionul "1 Mai" din Slatina. Oficialii CSM Slatina mizează pe prezenţa a aproximativ 200 de slătineni la acest meci.

 

13.15:  „Atmosfera la echipă este foarte bună, băieţii sunt optimişti, la fel şi staff-ul tehnic. Cred că meciul va fi echilibrat, nu există diferenţă mare de valoare între campioanele de judeţ. Şansele sunt egale dar suntem pregătiţi, optimişti, nu avem accidentări în lot. Sper ca antrenorii să găsească cea mai bună formulă şi să câştigăm“, Cristian Cismaru, directorul CSM Slatina.

 

12:40: „Starea terenului este foarte bună, terenul este de Liga I. Chiar dacă a plouat, nu se pune problema ca gazonul să fie afectat”, Alin Trandafir, director tehnic CSM Râmnicu Vâlcea.

 

11.45: „Prima pentru acest meci este faptul că jucăm într-un eşalon superior unde jucătorii vor fi mult mai cunoscuţi. Nu vor avea remuneraţie“, Minel Prina, citymanagerul Slatinei.

 

10.30:  „E un meci greu de calificare care se joacă într-o singură manşă, dar ne pregătim bine, suntem gata de start şi aşteptăm cu entuziasm şi optimism partida. Sperăm să câştigăm“, George Oancea, antrenor secund CSM Slatina. 

 

9.30: Programul zilei:

ora 8.00- trezirea;

ora 8.30- lotul face 30 de minute de înviorare;

ora 9.00- fotbaliştii servesc micul dejun;

ora 11.00- şedinţă tehnică;

ora 12.00- lotul slătinenilor serveşte prânzul;

ora 13.00- odihnă în cameră în aşteptarea meciului;

ora 16.55- şedinţă tehnică de 15 minute în vestiar, înaintea jocului;

ora 17.30- meciul dintre Petrolul Ţicleni şi CSM Slatina

 

8.00: După o zi caniculară, ieri seară, în jurul orei 23.00, asupra municipiului Râmnicu Vâlcea şi asupra locului de cantonament al echipei CSM Slatina s-a abătut o furtună, cu grindină şi descărcări electrice.

 

***

 

20.50: Jucătorii pregătiţi de Marius Popa vor viziona meciul dintre Italia şi Paraguay din cadrul grupei F a Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Băieţii se vor strânge într-una dintre camerele complexului în care sunt cazaţi, având permisiunea de a sta până la ora 23.30.

 

20.00: Lotul echipei slătinene a servit cina, după care jucătorii şi staff-ul tehnic au ieşti la o plimbare în oraş.

 

18.00: Fotbaliştii echipei CSM Slatina sunt cazaţi chiar la baza din incinta Stadionului „Municipal“ din Râmnicu Vâlcea. Gorjenii de la Petrolul Ţicleni stau în staţiunea Căciulata, la Hotel „Căciulata“.

 

17.30: Cu puţin timp în urmă, componenţii echipei CSM Slatina au încheiat antrenamentul oficial dinaintea jocului de baraj cu Petrolul Ţicleni. Desfăşurată pe un teren sintetic, şedinţa de pregătire a constat, printre altele, în exersarea fazelor fixe: cornere, lovituri libere dar şi lovituri de la 11 metri. Imagini exclusive de la antrenamentul slătinenilor vă sunt prezentate de monitoruldeolt.ro.

 

16.30: Lotul echipei CSM Slatina pentru disputa cu Petrolul Ţicleni:

Portari: Firu Baciu, Stănciulescu;

Jucători de câmp: Filimon, Dincă, Săvulescu, Cocărăscu, Liviu Florica, Mitrache, Marcu, Jianu, Ivan, Aria, Rotaru, Mămăligeanu, Dinu, Chelu, Burcea, Ilinca.

 

16.00: Atmosfera în rândul fotbaliştilor slătineni este destinsă.  „Atmosfera este bună, băieţii sunt concentraţi asupra meciului. Ne dorim să obţinem promovarea“, a spus Marius Popa, „principalul“ celor de la CSM Slatina.

Programul zilei:

ora 13.00-plimbare de relaxare;

ora 16.00-ultimul antrenament pe Stadionul „Municipal“, înaintea jocului de mâine;  

ora 19.30-cina;

ora 20.30-o plimbare uşoară;

ora 23.00-stingerea.

 

Comentarii

Redacţia

2010-06-14 13:58:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...