Special

2017-05-04, 12:53:37

Petre Arnăutu, primul profesor oltean laureat al Premiului Mentor

Antrenorul emerit al secţiei de tenis de masă de la LPS-CSM Slatina, Petre Arnăutu, este primul tehnician slătinean laureat al Premiului Mentor, acordat pentru performanţe deosebite de către Fundaţia pentru Comunitate şi Mol România. Selecţionerul lotului de junioare a fost premiat în cadrul evenimentului organizat la Teatrul Odeon din Bucureşti. Pe lângă trofeul realizat de artistul plastic Ioan Nemţoi, Petre Arnăutu a mai primit un premiu în valoare de 8.000 de lei.

Slătineanul Petre Arnăutu se numără printre cei zece profesori şi antrenori distinşi în cadrul celei de a şaptea ediţii a Premiilor Mentor, decernate de Fundaţia pentru Comunitate şi Mol România. Evenimentul s-a desfăşurat miercuri seara, pe scena Teatrului Odeon din Bucureşti, invitat de onoare fiind violonistul Alexandru Tomescu. Cei zece antrenori premiaţi pentru performanţele înregistrate au fost aleşi în urma a 250 de propuneri transmise în anul 2016.

Arnăutu: „Este o recunoaştere a muncii depuse”

Antrenorul lotului naţional de junioare, Petre Arnăutu, s-a arătat onorat, şi totodată a ţinut să aprecieze organizarea unui astfel de eveniment, menit să recunoască munca performerilor.

„Este o recunoaştere a muncii depuse. Nu poate decât să mă bucure că s-au gândit la performanţele pe care le-am realizat. Sunt primul profesor din Slatina premiat, sper să fiu deschizător de drum pentru ceilalţi colegi ai mei”,
a precizat antrenorul secţiei de tenis de masă de la LPS-CSM Slatina, Petre Arnăutu.

Ceilalţi laureaţi ai Premiului Mentor sunt Nicolae Antonescu, profesor de vioară (Bucureşti), Bogacs Nora Agnes, profesor de limba şi literatură maghiară (Miercurea Ciuc), Csiszar Ferenc, antrenor de scrimă (Satu Mare), Elvira Groza, profesor de filozofie (Oradea), Peto Maria, profesor de fizică (Sfântu Gheorghe), Constantin Radu, antrenor de gimnastică ritmică (Iaşi), Elena Valeria Teoteoi, profesor de chimie (Târgu Jiu), George Florian Zamfir, profesor de muzică (Craiova) şi Mihaela Eleonora Zamfirescu, profesor de pian (Bucureşti).
 

Comentarii

Redacţia

2017-05-04 12:53:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro