Agricultură

2017-09-12, 15:28:08

Peste o sută de fermieri olteni au solicitat bani europeni pe submăsura 6.3, în august

108 fermieri din judeţ au solicitat sprijin financiar nerambursabil de 15.000 de euro pe submăsura 6.3 pentru dezvoltarea fermelor mici, în augut. Această submăsură a fost una de interes pentru fermierii olteni, mai ales că toate condiţiile stabilite au fost mai uşor de îndeplinit, în acest an, de către fermieri.

Pentru sprijinirea investiţiilor, în vederea creşterii competivităţii exploataţiilor agricole prin doatarea cu utilaje şi echipamente performante în raport cu structura agricolă, dar şi investiţii pentru modernizarea fermei, 108 fermieri olteni au solicitat sprijin nerambursabil pe submăsura 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”.

Specialiştii OJFIR Olt evaluează, în această perioadă, cererile depuse în iulie pe submăsura 6.3 şi au precizat că numărul proiectelor pentru care s-a solicitat subvenţia, în august, pe această submăsură este unul ridicat.

Fermierii olteni au fost interesaţi de această submăsură, mai ales că dimensiunea unei ferme a fost diminuată de la 8.000 de SO-uri la 4.000 de SO-uri (valoarea producţiei standard). 

Sprijinul pe această submăsură este de 15.000 de euro, acordat în două tranşe.
 


Comentarii

Redacţia

2017-09-12 15:28:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro