Eveniment

2018-07-10, 15:23:02

Peste 60 de persoane încarcerate de poliţiştii olteni, în prima parte a anului

64 de persoane au fost încarcerate de poliţiştii olteni, în ultimele şase luni, ca urmare unor decizii luate de instanţele de judecată.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că în primele 6 luni ale anului 2018, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații  Criminale au pus în aplicare 64 de mandate de executare a eedepsei închisorii emise de instanțele de judecată naționale.

„Cele 64 de persoane au fost condamnate în cauze penale pentru diverse infracțiuni comise pe teritoriul României”, a precizat Grigorescu.

Tot în această perioadă, polițiștii au reușit prinderea a 13 persoane pentru care instanțele europene au emis mandate europene de arestare, acestea fiind prezentate Curților de Apel competente în vederea arestării preventive și extrădarea către țările emitente ale mandatelor.


Comentarii

Redacţia

2018-07-10 15:23:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...