Învăţământ

2021-05-18, 14:41:26

Peste 560 de candidaţi din Olt s-au înscris la Titularizare

Peste 560 de dascăli din judeţul Olt s-au înscris pentru a susţine examenul de titularizare, potrivit datelor remise de ISJ.

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Victor Iacobescu, a declarat că este vorba despre 567 candidați înscriși, dar o parte dintre ei încă aşteaptă acceptul de participare din partea Ministerului Educaţiei.

Oferta posturilor didactice vacante pentru concursul de Titularizare 2021 cuprinde 24 de posturi vacante titularizabile, cu viabilitatea de cel puțin 4 ani, 112 de posturi complete cu viabilitatea sub 4 ani, dar și alte sute de catedre incomplete.

Lista posturilor disponibile din judeţul Olt poate fi consultată AICI.


Proba scrisă va avea loc în data de 21 iulie. În data de 21 iulie va avea loc proba scrisă din cadrul examenului național de Titularizare 2021.

Titularizarea este concursul de angajare în învățământ la care candidații care iau medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs.

Rezultatele inițiale vor fi afișate până pe 27 iulie, iar cele finale, după contestații, pe 3 august 2021, potrivit calendarului în lucru la Ministerul Educației.

Comentarii

Redacţia

2021-05-18 14:41:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...