Învăţământ

2018-09-03, 10:42:35

Peste 30%, procentul de promovabilitate a sesiunii de toamnă a bacalaureatului, în Olt

34,32% dintre absolvenţii olteni de clasa a XII-a au reuşit să ia note de trecere la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat, potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale.

Oltul se înscrie printre cele nouă judeţe din ţară cu promovabilitate de peste 30%.

Media minimă de promovare a examenului este 6, iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5. Procentul de promovare este calculat din totalul candidaţilor prezenţi, incluzând în această categorie şi candidaţii eliminaţi.

Rezultatele (înainte de contestaţii) au fost afişate la centrele de examen şi pe pagina web dedicată, bacalaureat.edu.ro.

Contestaţiile au putut fi depuse sâmbătă, 1 septembrie, până la ora 16.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice joi, 6 septembrie.

66,62% este procentul de promovabilitate a examenului de bacalureat, prima sesiune, înregistrat de elevii din judeţul Olt, după rezolvarea contestaţiilor.

Comentarii

Redacţia

2018-09-03 10:42:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...