Social

2020-08-07, 10:58:23

Peste 200 de bilete de tratament pentru pensionarii din Olt

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt. Oferta este variată, pe lângă bilete în staţiunile de pe litoral, vârstnicii pot alege un sejur pe valea Oltului, cele mai multe bilete fiind disponibile în staţiunile Căciulata, Olăneşti, Govora sau Călimăneşti.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 13 - 2020.

Lista cuprinde un număr de 226 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A. si din unitatile hoteliere cu care CNPP a incheita contracte. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 27-30.08.2020 și sunt repartizate astfel: 9 bilete în stațiunea Amara; 5 bilete în stațiunea Bala; 4 bilete în stațiunea Buziaș; 26 bilete în stațiunea Caciulata; 13 bilete în stațiunea Calimanesti; 16 bilete în stațiunea Covasna; 5 bilete în stațiunea Eforie Nord; 15 bilete în stațiunea Felix; 27 bilete în stațiunea Govora; 9 bilete în stațiunea Herculane; 5 bilete în stațiunea Mangalia; 2 bilete în stațiunea Moneasa; 2 bilete în stațiunea Neptun; 66 bilete în stațiunea Olanesti; 2 bilete în stațiunea Pucioasa; 8 bilete în stațiunea Saturn; 2 bilete în stațiunea Slanic Moldova; 2 bilete în stațiunea Slanic Prahova; 4 bilete în stațiunea Techirghiol; 2 bilete în stațiunea Tusnad; 2 bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 19 august 2020, inclusiv.

Cei care nu-şi ridica biletele de tratament, le vor fi anulate alocarile, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusa şi se prezinta la ghiseu.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 21 august  şi se vor vinde in data de 24 august.

Beneficiarii de bilete de tratament au obligaţia de a se adresa unităţii balneare prin mail sau telefon în vederea obţinerii unei programari conform prevederilor Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1078 din 12 iunie 2020.

Lista numerelor de telefon ale unităţilor hoteliere este disponibilă pe site-ul instituţiei la adresa www.cjpolt.roComentarii

Redacţia

2020-08-07 10:58:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...