Actualitate

2020-05-27, 16:18:08

Peste 2.300 de persoane din judeţul Olt se află în izolare la domiciliu

Odată cu instituirea stării de alertă, persoanele care vin din străinătate intră obligatoriu în izolare la domiciliu timp de 14 zile, însă o explozie a numărului celor izolaţi s-a înregistrat în ultimele zile ca urmare a focarului COVID-19 de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. Astfel, 2.363 de persoane se află în izolare, sub monitorizarea DSP Olt.

Conform datelor transmise de către Direcţia de Sănătate Publică Olt, până astăzi, 27 mai , în judeţul Olt, au fost confirmate 78 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19.  Dintre persoanele confirmate pozitiv, 47 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate din unităţile spitaliceşti. Totodată, până acum, 29 persoane diagnosticate pozitiv cu infecţia cu Covid-19 se află internate în spital.Au fost înregistrate două decese ale unor persoane confirmate cu virusul SARS-COV-2. 

Cât priveşte numărul persoanelor aflate în izolare, în ultimele zile numărul acestora a crescut serios, ajungându-se la 2.363 de persoane. 

În judeţul Olt, în carantină instituţionalizată sunt 49 de persoane. Alte 2363 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la acest moment, pentru judeţul nostru, au fost prelucrate 2512 de teste Covid-19”, anunţă Prefectura Olt.   


Comentarii

Redacţia

2020-05-27 16:18:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...