Comunitate

2018-02-27, 10:47:56

Peste 170 de pasageri ai cursei Wizzair de Londra, blocaţi pe Aeroportul Craiova

Aproximativ 170 de pasageri ai cursei Wizzair de Londra sunt blocaţi pe Aeroportul din Craiova, de mai multe ore, după ce aeronava cu care ar fi trebuit să plece nu a decolat nici acum, în ciuda faptului că pista este operaţională.

Directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, a declarat, că pista aerogării este funcţională, însă aeronava nu a decolat la ora stabilită. El a acuzat lipsa de comunicare a companiei aeriene, neştiind ce să le transmită pasagerilor care ar fi trebuit să decoleze de la ora 6.25.

„Pista este funcţională, dar culmea este că nu se zboară. A fost o aterizare, în cursul dimineţii, la 7.35 şi de atunci aeronava stă la platformă, pur şi simplu, şi n-aş putea să vă spun din ce motive. Sunt probleme care nu ţin de noi şi nu ştiu ce să le spun oamenilor. Această aeronavă a venit din Polonia, de la Katowice, şi trebuia să plece la Londra, zborul fiind programat pentru ora 6.25. A venit cu o întârziere de aproximativ o oră, după care a rămas la platformă”, a declarat Dumitru.

Acesta a ţinut să precizeze că pista Aeroportului Craiova este operaţională.

„Se zboară, nu mai sunt probleme legate de vreme, pista este operaţională, dovadă că s-a aterizat. Chiar este totul în regulă”, a declarat Mircea Dumitru.

Comentarii

Redacţia

2018-02-27 10:47:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...