Sănătate

2017-12-06, 17:06:05

Peste 17.600 doze de vaccin antigripal au ajuns în judeţ. 30 de doze distribuite către SRI

DSP Olt a primit, miercuri, 17.615 doze de vaccin gripal. Conform recomandărilor Ministerului Sănătăţii, o sută de doze vor fi repartizate MAI, 30 către SRI, iar restul dozelor spitalelor din judeţ şi medicilor de familie.

Pentru că s-a făcut deja recepţia dozelor în Depozitul Antiepidemic al DSP Olt, medicii de familie trebuie să se prezinte, începând de joi, la Compartimentul de Supraveghere şi Control Boli Transmisibile pentru ridicarea dozelor de vaccin antigripal.

Specialiştii DSP Olt au precizat că această nouă tranşă de vaccin acoperă un procent de 60 la sută din necesarul estimat de doze.

„Cantitatea primită în această tranşă acoperă un procent de aproximativ 60 la sută din necesarul estimat, care se referă exclusiv la persoanele din grupele populaţionale la risc, care acceptă vaccinarea antigripală”, se arată într-un comunicat al DSP Olt. 

Comentarii

Redacţia

2017-12-06 17:06:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...