Administraţie

2018-02-12, 15:06:06

Peste 100 de maşini abandonate, identificate pe domeniul public al Slatinei

Poliţiştii locali au identificat, săptămâna trecută, peste 100 de autoturisme presupuse a fi abandonate sau fără stăpân, aflate pe domeniul public.

Acţiunea, care continuă şi în această săptămână, se desfăşoară în contextul în care regulamentul care permite ridicarea maşinilor parcate ilegal, dar şi pe cele abandonate în parcările din cartiere a intrat în vigoare, din luna ianuarie.

Reprezentanţii Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public vor asigura ridicarea, transportul şi depozitarea autovehiculelor. Pentru recuperarea lor, proprietarii, persoane fizice sau juridice, trebuie să plătească o amendă de 300 de lei sau 150 de lei în 24 de ore. Iar dacă vor lăsa maşina în depozit, vor plăti câte 50 de lei pentru fiecare zi care trece de la întocmirea procesului verbal de ridicare şi până al revendicarea maşinii. Sancţiuni mari sunt şi pentru cei care îşi vor lăsa maşinile vechi abandonate în parcări.

Înainte să treacă la ridicarea maşinilor, autorităţile şi-au propus să îi informeze pe cât mai mulţi şoferi cu privire la măsurile care vor fi aplicate, cel mai probabil din luna martie.

Cu aceste măsuri, municipalitatea îşi propune să fluidizeze circulaţia blocată de multe ori de maşinile parcate la întâmplare şi să elibereze parcările de rable.

Comentarii

Redacţia

2018-02-12 15:06:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...