Social

2019-04-11, 13:32:51

Pensionarii pleacă, de 1 Mai, la băi. Cele mai multe bilete sunt la Olăneşti

Casa Judeţeană de Pensii Olt a afişat lista cu beneficiarii biletelor de tratament din cadrul seriei a IV-a. Cele 27 de bilete alocate sunt în staţiunile Amara, Bala, Buziaş şi Olăneşti. Plecarea în staţiune se va face în perioada 29 aprilie-2 mai. Prin urmare, vârstnicii care au optat pentru un bilet de tratament vor petrece 1 Mai în staţiune.

27 de bilete de tratament au fost alocate pensionarilor din judeţul Olt în cadrul seriei a IV-a. Tichetele, cu data de plecare în staţiune 28 aprilie-2 mai, sunt repartizate astfel: un bilet în stațiunea Amara, patru bilete în stațiunea Bala, patru bilete în stațiunea Buziaș şi 18 bilete în stațiunea Olăneşti.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni și miercuri, până în data de 22 aprilie 2019, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 23 aprilie 2019 și se vor vinde în data de 24 aprilie 2019. 

Pentru un bilet de tratament pensionarii achită jumătate din valoarea pensiei. Sejurul este de 16 zile şi include cazare, masă şi proceduri de tratament.
Comentarii

Redacţia

2019-04-11 13:32:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...