Politică

2019-06-21, 17:43:20

Pe cine susţine PSD Olt la şefia partidului? „Nu ştim încă cine candidează”

Social-democraţii din Olt nu au decis încă pe cine vor susţine la şefia partidului, la Congresul din 29 iunie, motivând că încă nu a început perioada de depunere a candidaturilor.

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a explicat că, în cadrul Conferinţei organizate vineri, nu s-a adoptat o astfel de rezoluţie pentru că încă nu se ştie cine va candida.

„N-a început încă depunerea candidaturilor. Nu ştim încă cine candidează. Noi n-am dat o astfel de rezoluţie pentru că perioada de înscriere începe miercuri. Nu puteam da o rezoluţie în avans”, a declarat Oprescu.

Liderul filialei, Paul Stănescu, a explicat că cei 157 de delegaţi din judeţul Olt vor stabili în ziua Congresului pe cine vor susţine.

„Noi vom lua decizii acolo. Adică, suntem împreună”,
a punctat Stănescu.

Mai multe filiale PSD din ţară şi-au anunţat deja susţinerea pentru Viorica Dăncilă, la funcţia de preşedinte al partidului, în cadrul Congresului din 29 iunie.

Comentarii

Redacţia

2019-06-21 17:43:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...