Politică

2020-12-03, 10:06:26

Paul Stănescu: PSD Olt, condus cu maturitate de Marius Oprescu, a dovedit că îi pasă și a câștigat alegerile locale „pas cu pas”

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, a lansat joi un apel către electoratul din judeţul pentru a ieşi la vot ca să susţină proiectele social-democraţilor.

Stănescu spune că PSD a rămas „singurul partid românesc” şi le cere oamenilor să meargă la urne.

„În numele Partidului Social Democrat, vă rog și vă îndemn ca, toți cei care aveți acest drept electoral fundamental de a vota, respectând strict normele și regulile de protecție contra Coronavirusului, să mergeți la urne și să votați candidații PSD Olt. Spun asta, pentru că, în ciuda tuturor convulsiunilor care au fost în partidul nostru, PSD a rămas singurul partid românesc care nu are alt stăpân decât însuși Poporul Român. Toate celelalte formațiuni politice au stăpâni care stau departe de voi și nu vă știu suferințele, durerile și speranțele. Să ne unim, așa cum am mai făcut-o, în virtuți și nu în păcate, să vedem clar unde zace răul nostru și să votăm în consecință”, a declarat Paul Stănescu.

Fost preşedinte al filialei judeţene, Paul Stănescu subliniază felul în care noua conducere a PSD Olt a reuşit să obţină sprijinul oamenilor prin proiectul de guvernare locală propus în 27 septembrie.

„PSD Olt, condus cu maturitate, de o echipă tânără, în fruntea căreia se află Marius Oprescu, președintele CJ Olt, a dovedit că îi pasă, și a câștigat alegerile locale „pas cu pas”, ca să utilizez o expresie a chiriașului de la Cotroceni, menținând un echilibru stabil și alimentându-vă speranțele că acest moment trist al istoriei se va încheia cât mai repede. Dragi cetățeni ai județului Olt, Cheia salvării țării stă și în mâinile dumneavoastră. Deschideți-vă inimile și alegeți liber pe cei mai potriviți, pe cei mai buni cunoscători ai nevoilor și treburilor voastre, pe cei cu tragere de inimă pentru popor și țară, votați pentru statornicia și împărțirea puterilor în stat, pentru libertățile și drepturile voastre, fiindcă, nu-i așa?, și voi cei mulți sunteți voința națională”, a mai spus Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD a avut şi un mesaj pentru preşedintele Klaus Iohannis, despre care spune că are tendinţe dictatoriale.

„Poporul Român s-a trezit deja la realitate, a văzut ce înseamnă un șef de stat, care are partidul lui, guvernul lui (cel mai prost guvern din toate timpurile) și care ar vrea acum să aibă și Parlamentul lui. „Aiasta nu se poate, Sire”, i-aș spune lui Iohannis, utilizând o celebră replică din perioada interbelică. Și noi, cei din Olt, putem, prin votul nostru, să oprim această tendință a președintelui Iohannis și a guvernului său de pripas, aceea de a ne confisca destinul democratic. Vedeți și dumneavoastră ce nenorociri și ce dezastru economic ne dau târcoale, iar peneliștii pun totul în seama pandemiei de Coronavirus. Însă nicio pandemie nu poate să ne oprească să înfăptuim ceea ce avem în suflet. Împreună, putem câștiga și sunt convins că momentul victoriei se apropie”, a conchis Stănescu.


Comentarii

Redacţia

2020-12-03 10:06:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...