Politică

2020-08-08, 11:05:44

Paul Stănescu, președinte interimar PSD Călăraşi: „Nu ne lăsăm intimidați de presiunile PNL-ului! Avem candidați amenințați, dar care nu vor ceda”

Comitetul Executiv Național al PSD a hotărât ca Paul Stănescu, secretar general interimar al partidului, să preia conducerea Organizației județene de la Călărași. Astfel, olteanul este cel care va coordona campania electorală din acest judeţ.

Decizia CExN a venit după ce preşedintele organizaţiei PSD Călăraşi, Iulian Iacomi, a demisiunat. 

„Suntem câștigători, la Călărași! Nu ne lăsăm intimidați de presiunile PNL-ului! Avem candidați amenințați, dar care nu vor ceda”, spune Paul Stănescu, într-o postare pe pagina de socializarea a PSD Călăraşi. 

Hotărârea luată în pragul campaniei electorale pentru alegerile locale reprezintă o nouă viziune în ceea ce privește organizarea activităților politice ale social democraților călărășeni.

 


Comentarii

Redacţia

2020-08-08 11:05:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...