Politică

2018-06-24, 19:20:26

Paul Stănescu: „Moţiunea de cenzură n-are nicio şansă. Cred că UDMR-ul nu va vota“

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu crede că moţiunea depusă de PNL împotriva guvernului va pica pentru că Opoziţia nu va reuşi să strângă voturi suficiente.

Stănescu a afirmat că UDMR-ul va continua să susţină majoritatea guvernamentală, adăugând că este posibil ca parlamentarii PSD să iasă din sală, în momentul votului.


„Moţiunea de cenzură n-are nicio şansă să treacă pentru că, în primul rând, Opoziţia trebuie să aibă majoritate. Din toate calculele care sunt acolo, cred că UDMR-ul nu va vota moţiunea de cenzură, nu va fi majoritate. Cu privire la parlamentarii PSD va fi o decizie acolo, vedem ce decizie luăm, suntem în sală, nu suntem. Nu e decizia mea. Putem să nu fim în sală pentru că am învăţat de la alţii, care nu erau în sală când erau moţiuni, dar sper să nu facem la fel ca ei”, a declarat Stănescu, duminică, la Cezieni.

PNL, USR şi PMP au depus, săptămâna trecută, la Parlament, moţiunea de cenzură intitulată “Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”. Documentul a fost semnat de 152 de parlamentari.

Birourile permanente ale celor două Camere au decis ca moţiunea de cenzură să fie prezentată luni în Parlament, iar miercuri să fie dezbătută şi votată.


Comentarii

Redacţia

2018-06-24 19:20:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...