Politică

2020-08-11, 11:19:28

Paul Stănescu, mesaj pentru filialele PSD: Putem obține un rezultat peste așteptări

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, spune într-un mesaj intern trimis filialelor județene social-democrate și ajuns în posesia stiripesurse.ro, că este exclus să mai intervină o amânare a alegerilor locale și că partidul poate să obțină „un rezultat peste așteptări” în septembrie.

„Dragi colegi, alegerile vor avea loc pe 27 septembrie. Este exclus să mai intervină o nouă amânare. Au rămas mai puțin de 50 de zile până la alegeri. De ceea ce vom face în acest interval va depinde soarta partidului nostru. Nu mai e mult, deci vă rog să ne mobilizăm la capacitate maximă. Suntem partidul cu cei mai mulți primari și trebuie să ne luptăm cu toate forțele noastre pentru a ne menține acest statut, care arată forța PSD. Am încredere că știți bine ce aveți de făcut pentru a obține victoria. Ați arătat-o de atâtea ori în trecut - o putem arăta și acum. Am convingerea că, dacă ne mobilizăm bine putem obține un rezultat peste așteptări. Vă doresc mult succes!”, le-a scris Paul Stănescu social-democraților din teritoriu, citat de stiripesurse.ro.
 

Comentarii

Redacţia

2020-08-11 11:19:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...